logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

UTC window
W5GA
#1 Posted : Sunday, March 27, 2016 2:17:20 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 278
Location: Missouri

Thanks: 35 times
Was thanked: 65 time(s) in 56 post(s)
Dennis, would it be possible to have a separate time window displaying UTC that we could position anywhere on screen we wanted that was not associated with the "info" window? I'd find that quite useful.

73 Doug W5GA
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
WN4AZY
#2 Posted : Sunday, March 27, 2016 7:45:45 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,778
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 781 times
Was thanked: 421 time(s) in 343 post(s)
Ok, this wouldn't actually need to be a part of LOGic, right? Just a small window that could be floated about or perhaps put on the task bar or tray area? I have been looking for a small Windows Presentation Foundation project to learn WPF better, and this might be it?

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
W5GA
#3 Posted : Monday, March 28, 2016 6:15:38 AM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 278
Location: Missouri

Thanks: 35 times
Was thanked: 65 time(s) in 56 post(s)
It wouldn't need to be part of Logic as long as you could still see it with Logic running. A background task, fine...background presentation, not so much...unless for some reason it was in the way and it needed to be out of the way.

Thanks!

73 Doug W5GA
W5GA
#4 Posted : Monday, March 28, 2016 6:30:21 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 278
Location: Missouri

Thanks: 35 times
Was thanked: 65 time(s) in 56 post(s)
Another thought.....if you do it outside of Logic, how will it update with NIST?
w2zi
#5 Posted : Tuesday, March 29, 2016 1:26:25 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 157
Man
Location: Daytona Beach

Thanks: 43 times
Was thanked: 55 time(s) in 51 post(s)
Doug,
I suggest you check out Rainmeter (website rainmeter.net). Though I use a fancy skin that looks
like an HTC cell phone, you could use the simplest of skins and just load the time. You will need
to edit the "skin" settings for the time zone and to tell it to stay on top. DeviantArt has lots
of skins for Rainmeter.

73's, Don

1 user thanked w2zi for this useful post.
W5GA on 3/29/2016(UTC)
W5GA
#6 Posted : Tuesday, March 29, 2016 7:30:38 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 278
Location: Missouri

Thanks: 35 times
Was thanked: 65 time(s) in 56 post(s)
Don, thanks for the tip!

Dennis, don't reinvent the wheel. I found this, works great!

http://www.mindspring.co...tom2000/Clock/Clock.html
1 user thanked W5GA for this useful post.
WN4AZY on 3/30/2016(UTC)
WN4AZY
#7 Posted : Wednesday, March 30, 2016 9:17:21 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,778
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 781 times
Was thanked: 421 time(s) in 343 post(s)
Good find!

Thanks & 73,

Dennis WN4AZY
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.047 seconds.