logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

new error in ver 10.0.20
KD0PO
#1 Posted : Saturday, September 9, 2023 9:45:29 PM(UTC)
dokxray

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 51
Location: USA

Thanks: 2 times
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
there is a new error in the export ADIF, filter. 1st error: missing expression. 2nd error: error 1734 line 130.
3rd error: missing expression. 4th error: error 1734 line 133.

after that you can proceed setting a filter

thanks
Ray
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
W5GA
#2 Posted : Sunday, September 10, 2023 2:48:12 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 378
Location: Missouri

Thanks: 70 times
Was thanked: 117 time(s) in 104 post(s)
Seeing the same error when trying to place a filter on a report. Happens as soon as you click on the expression builder button.

73 Doug W5GA
IK0CHU
#3 Posted : Sunday, September 10, 2023 7:43:40 PM(UTC)
RedBaron

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 364
Man
Location: Viterbo, VT - ITALY

Thanks: 57 times
Was thanked: 85 time(s) in 79 post(s)

Hello everyone,
I also had errors before extracting into the adif file, but I can say that the problem arose when I filtered for the MODE variable. When I extracted the entire log and when only the QSOs, selecting the item that identifies my callsign, the extraction had no problems.
This is my experience with version 0.20.
73's of IKØCHU Mauro
***
IKØCHU Mauro
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.050 seconds.