logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

eQSL pictures not downloading
w2zi
#1 Posted : Wednesday, November 16, 2022 6:30:09 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 168
Man
Location: Daytona Beach

Thanks: 45 times
Was thanked: 56 time(s) in 52 post(s)
Dennis,
I tried your suggestions of Chrome & Edge for downloading pictures and still no luck. I also tried with my WA2UZI login that only has one location. Still the same issue. I use a super task manager (System Explorer v7.0.0) and was able to confirm you are closing and then re-opening the browser after login; this leads to the 'Not Authorized to view this...." message. I also tried setting the default browser to Internet Explorer. No luck; same issue. I then tried Open browser..., Import directly from..., then 'Import all eQSL pictures' button. For the W2ZI login (2 locations), same error. For the WA2UZI login, I did actually get 2 QSL pictures. The strange part is the message when I hover on the button says it does not try 'not in log' QSOs. I've attached a screencap of that form and it apears to indeed check the 'not in log' QSOs. There were around 40 (of 8400 good QSOs).

I did notice serveal orphan copies of the drivers still running (geckodriver, chromedriver107, and IEDriverServer) after I had closed out LOGic.

Thanks for the help.

73s, Don
File Attachment(s):
import eqsl pictures.jpg (153kb) downloaded 1 time(s).
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.031 seconds.