logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

LoTW upload & download problem
VE2XK
#1 Posted : Wednesday, May 15, 2013 6:33:27 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 28

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Hello,

Since yesterday i'm not able to upload in the automatic way like before .
Login was sucessfull but fault pop up window came with the mention «upload failed»
Now by download Login are successfull but i can't see any qso at all on the table.
Anyone have similar problem too since May 14 2013 ?

Thanks

73's Michel VE2XK
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
W7OO
#2 Posted : Wednesday, May 15, 2013 1:32:28 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 164
Location: Carnation, WA

Thanks: 1 times
Was thanked: 5 time(s) in 4 post(s)
I was hoping someone would post here first!

I am having the exact same problem and I get the same Upload Failed message. I had this happen many times yesterday.

I did find a work around. I have only done this once but it did work for me the one time.

First I am using LOGic .53 I have some old version of IE loaded on my computer and normally use FireFox.

To get the system to work I found that if I logged into LoTW using my version of IE (minimized after logging in) and then went through all of the upload my log steps using LOGic that everything worked as normal and I got a good upload.

It seems like the ARRL changed something.

73,

Bill
W7OO
VE2XK
#3 Posted : Wednesday, May 15, 2013 1:55:00 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 28

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Hi Bill,

Yes looks like ARRL change something were bring Dennis script probably no more compatible by uploading and downloading too.
No qso's either appear at all for downloading too but login was sucessfull.
Now i have here problem with EQSL (previously report uploading bug many week ago ) and now LOTW to upload and download.

Glad to see i'm not alone have the same problem

I using WIN 7 64x IE and Firefox.

73's Michel VE2XK
ns7k
#4 Posted : Wednesday, May 15, 2013 2:48:44 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 11
Location: Clearfield, UT

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Yes LOTW changed something and everyone is having the same problem. I called and everyone is at Dayton and could not talk to anyone at ARRL. I think they changed the server path to https://lotw.arrl.org/lotwuser/default but I don't know how to fix Logic log on to lotw
w4gv
#6 Posted : Wednesday, May 15, 2013 3:33:55 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 19
Location: Lynn Haven, FL

Thanks: 1 times
Yes - ARRL changed their server. The LoTW Yahoo Group has been abuzz since yesterday. ARRL changed the host name of the LoTW server.

Dennis - are you working on a solution?

Tnx es 73
Walt W4GV
KA1J
#7 Posted : Wednesday, May 15, 2013 3:52:22 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Beta Testers
Posts: 56
Location: Groton, CT

Thanks: 24 times
Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
Join me to the throng experiencing this issue. The problem is on the LOTW end and everyone trying to upload via the "old" way will be stymied till it's resolved. Hopefully the LOTW system is intact and all that's needed is an address change in our software. I understand from the DX forum that users of other software trying to upload/download to LOTW are experiencing the same issues.

Odd they would have instituted this change just before Dayton, you can bet they will be barraged there about this topic.

Stay calm, carry on.

73,

Gary
KA1J
KD4VRZ
#8 Posted : Wednesday, May 15, 2013 4:30:13 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 8
Location: Ft Myers FL

Thanks: 3 times
I am having the same problem, glad to know it is not just me!

Dennis should have it fixed soon I would hope.

Gary
KD4VRZ
KA1J
#9 Posted : Thursday, May 16, 2013 8:19:11 AM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Beta Testers
Posts: 56
Location: Groton, CT

Thanks: 24 times
Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
Originally Posted by: KD4VRZ Go to Quoted Post
I am having the same problem, glad to know it is not just me!

Dennis should have it fixed soon I would hope.

Gary
KD4VRZ


He just did. & thanks Dennis!

http://hosenose.com/Foru...and-fixes.aspx#post2722

Or with a tinyurl link:

http://tinyurl.com/cpwnm2b

Gary
KA1J
1 user thanked KA1J for this useful post.
K1LKP on 5/16/2013(UTC)
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.085 seconds.