logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

SY prefix
W5GA
#1 Posted : Tuesday, June 11, 2024 9:30:48 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 379
Location: Missouri

Thanks: 70 times
Was thanked: 117 time(s) in 104 post(s)
I worked SY2APF last night. Based on the SY prefix, it should map to SV. It instead maps to SV-A, which it definitely is not.

73 Doug W5GA
1 user thanked W5GA for this useful post.
WN4AZY on 6/12/2024(UTC)
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
WN4AZY
#2 Posted : Thursday, June 13, 2024 5:50:56 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 3,076
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 984 times
Was thanked: 492 time(s) in 407 post(s)
Thanks Doug.

I researched this. To fix, locate Mt. Athos SV-A in the prefix table. Change the prefixes from:

SV-A,SY1MA,SY5MA,SY2A,SV2ASP/A_

to

SV-A

I will fix it here too of course.

There is no block of calls for SV-A. Just a few distinct calls. LOGic will pick them up from AD1C's CTY file.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
1 user thanked WN4AZY for this useful post.
W5GA on 6/13/2024(UTC)
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.014 seconds.