logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

I would like to re-purpose a user field
ka5swc
#1 Posted : Sunday, June 18, 2023 6:38:24 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 42
Man
Location: Karnes City, Karnes County, Texas, USA

Thanks: 4 times
Was thanked: 7 time(s) in 6 post(s)
I don't know if this is the correct location to ask my question, but it is a start. I would like to re-purpose the user field, user5 in the Log--Main screen that displays all of the log information on a qso. I would like for this field to be able to display the country name the DXCC prefix field to its left. I've read my manual and really am not making head way. Is this possible and how would I do this?

Thank you,

John/KA5SWC

Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
wa4pgm
#2 Posted : Sunday, June 18, 2023 7:28:31 PM(UTC)
kchavis

Rank: Advanced Member

Groups: Administrators, Registered, Beta Testers
Posts: 360
Man
Location: Farmville, VA

Thanks: 34 times
Was thanked: 221 time(s) in 191 post(s)
Don't think it's possible, but if you Open the Info Form it'll give you that information.

Forms>Info

73 Kyle
1 user thanked wa4pgm for this useful post.
WN4AZY on 6/19/2023(UTC)
WN4AZY
#3 Posted : Monday, June 19, 2023 8:49:32 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 3,064
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 977 times
Was thanked: 487 time(s) in 402 post(s)
It actually IS possible. But as WA4PGM says, not necessary or recommended.

In addition to the info window, you can hover the mouse over the DXCC field in the log form to see the name.

https://youtu.be/KRnbsLMWXcM

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
1 user thanked WN4AZY for this useful post.
wa4pgm on 6/21/2023(UTC)
ka5swc
#4 Posted : Tuesday, June 20, 2023 1:37:26 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 42
Man
Location: Karnes City, Karnes County, Texas, USA

Thanks: 4 times
Was thanked: 7 time(s) in 6 post(s)
A main reason that I am asking about this because of the way I have my multiple screens configured, I find that it is a natural for me to look at the DXCC prefix and would like to see the country name near by, instead of looking at another screen location. And the thought just occurred to me, what is the use of having User5 field where it is? There are many other features that have multiple access points. Thanks for the help.

John
wa4pgm
#5 Posted : Wednesday, June 21, 2023 6:35:19 AM(UTC)
kchavis

Rank: Advanced Member

Groups: Administrators, Registered, Beta Testers
Posts: 360
Man
Location: Farmville, VA

Thanks: 34 times
Was thanked: 221 time(s) in 191 post(s)
Thanks Dennis I had never noticed the mouse over.
73 Kyle
ka5swc
#6 Posted : Wednesday, June 21, 2023 8:40:35 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 42
Man
Location: Karnes City, Karnes County, Texas, USA

Thanks: 4 times
Was thanked: 7 time(s) in 6 post(s)
Thanks everyone! I too never notice the pointer over DXCC would show the country name.

73's de John/KA5SWC
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.026 seconds.