logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Glitch while doing auto-import of ADIF from WSJT-X into Logic10
ka5swc
#1 Posted : Sunday, January 29, 2023 7:12:19 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 39
Man
Location: Karnes City, Karnes County, Texas, USA

Thanks: 3 times
Was thanked: 7 time(s) in 6 post(s)
Hi Dennis, I have experienced a few times a glitch that causes Logic 10 to freeze up to the point that I have to use Task Master to shut it down and restart. This is occurring when while I am in Logic with some of the report forms open, either researching or looking into making some adjustments, and a just completed QSO from WSJT-X is being auto-imported into Logic. When none of the report form windows are open, all is fine. The QSO is appropriately logged correctly. Is there a setting that I am overlooking?

Other than this, I am VERY happy with the upgrade! Thank you for your years of work!

73's de John/KA5SWC

Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.013 seconds.