logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

10.0.12 and LoTW Errors
N6DHZ
#1 Posted : Thursday, January 19, 2023 4:10:29 PM(UTC)
jshryne

Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 26
Location: So. Ca.

Was thanked: 10 time(s) in 9 post(s)
I updated to 10.0.12 on Win 10, now getting a variety of errors when I try to download from LoTW.

For example
error 1429OLE dispatch exception...
Then a window opens looking for a .dbf file
Cancel the window and then Error 12 Variable "state" no found
Then error 52 no table is open...
and so on and on and on

Everything else seems to be working just fine. Reinstalled 10.0.12 and still no help, even rebooted just because it's windows.

Thoughts, cures, suggestions?

Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
WN4AZY
#2 Posted : Thursday, January 19, 2023 9:19:00 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,862
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 836 times
Was thanked: 440 time(s) in 359 post(s)
Hi--

Someone called with an error from LoTW download. The first error was OBJECT REFERENCE NOT SET TO INSTANCE OF AN OBJECT.

It was caused by the LoTW server https://lotw.arrl.org being offline. There is an error in the error reporting routine hihi.

It is fixed. The fix will be in the next update.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
N6DHZ
#3 Posted : Friday, January 20, 2023 9:34:16 AM(UTC)
jshryne

Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 26
Location: So. Ca.

Was thanked: 10 time(s) in 9 post(s)
Originally Posted by: WN4AZY Go to Quoted Post
Hi--

Someone called with an error from LoTW download. The first error was OBJECT REFERENCE NOT SET TO INSTANCE OF AN OBJECT.

It was caused by the LoTW server https://lotw.arrl.org being offline. There is an error in the error reporting routine hihi.

It is fixed. The fix will be in the next update.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY



Dennis, the errors have seemed to settle down to the following.

OLE dispatch exception code 0 from mscorlib: index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection. Parameter name: index..

So far the other issues seem to have worked themselves out.

Thanks for all the support.
WN4AZY
#4 Posted : Friday, January 20, 2023 9:47:53 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,862
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 836 times
Was thanked: 440 time(s) in 359 post(s)
Hi--

Ok, this is something in addition to ARRL being offline.

Is there any additional information to give me a clue which class the error is occurring in? I might call and get your LoTW user and password and see if I can reproduce it here. Or you can try me.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
N6DHZ
#6 Posted : Friday, January 20, 2023 12:18:41 PM(UTC)
jshryne

Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 26
Location: So. Ca.

Was thanked: 10 time(s) in 9 post(s)
Originally Posted by: WN4AZY Go to Quoted Post
Hi--

Ok, this is something in addition to ARRL being offline.

Is there any additional information to give me a clue which class the error is occurring in? I might call and get your LoTW user and password and see if I can reproduce it here. Or you can try me.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY



Ok, tried it again and got the following

Error 1429 OLE Dispatch exception code 0from mscorlib: Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection. Parameter name: Index.. Has occurred in program IMPORTAD|FRECORD.IMPORT, Line 90.

Then continue and I get a dialog box looking for a .dbf file. If I cancel it then I get

Error 52 no table is open in the current work area. Has occurred in program IMPORTAD|FRECORD.IMPORT, Line 250.

Continue>

Error 12 Varriable 'STATE' IS NOT FOUND. Has occurred in program IMPORTAD|FRECORD.IMPORT, Line 249.

If I try to continue I get another dialog box and then another error and so on.
N6DHZ
#5 Posted : Friday, January 20, 2023 12:37:58 PM(UTC)
jshryne

Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 26
Location: So. Ca.

Was thanked: 10 time(s) in 9 post(s)
Another new wrinkle.

When printing QSL Labels I no longer get the option to mark QSL Sent as Fulfilled.
WN4AZY
#8 Posted : Friday, January 20, 2023 2:01:59 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,862
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 836 times
Was thanked: 440 time(s) in 359 post(s)
What is the exact name of the report you are running?
N6DHZ
#9 Posted : Friday, January 20, 2023 3:51:42 PM(UTC)
jshryne

Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 26
Location: So. Ca.

Was thanked: 10 time(s) in 9 post(s)
Originally Posted by: WN4AZY Go to Quoted Post
What is the exact name of the report you are running?



I tried using "Dymo QSL Label", "QSL Labels 3-Across" and "Multiple QSL Label, 3 QSO per label 3-across"

All the other errors occur when trying to download from LoTW.
1 user thanked N6DHZ for this useful post.
WN4AZY on 1/22/2023(UTC)
N6DHZ
#7 Posted : Saturday, January 21, 2023 12:26:23 PM(UTC)
jshryne

Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 26
Location: So. Ca.

Was thanked: 10 time(s) in 9 post(s)
Originally Posted by: N6DHZ Go to Quoted Post
[quote=WN4AZY;11929]Hi--

Ok, this is something in addition to ARRL being offline.

Is there any additional information to give me a clue which class the error is occurring in? I might call and get your LoTW user and password and see if I can reproduce it here. Or you can try me.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY



Well this morning the LoTW seems to have worked itself out of maybe it was something on there end after all.

Still having issues with QSL label reports.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.078 seconds.