logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Too much errors installing 10.0.1
IK0CHU
#1 Posted : Monday, September 13, 2021 1:50:16 PM(UTC)
RedBaron

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 322
Man
Location: Viterbo, VT - ITALY

Thanks: 50 times
Was thanked: 70 time(s) in 64 post(s)

Hi Dennis,
installing the new vwrsion i had many errors. The first after backup table list and at the end of list the program crashed. The reason was the memory full. (???)
CTRL+ALT+DEl to begin agn but the same process created many errors and press always ignore to continue but never changed and i decided to press cancel and another time CTRL+ALT+DEL.
Renunning the Logic the program starts with no problems but i dont know if is all OK.
I tried to reinstall the new version and all the things was the same. Look at some pictures of errors occurred, followinf the numerical progressiion, if can help you in the search for the reason of the problem.
Sorry but Im thinking to downgrade into 10.0.0 to be sure in the next future to manage my logbook like before.

73's de IKØCHU Mauro
***
File Attachment(s):
ScreenShot1120.jpg (86kb) downloaded 3 time(s).
ScreenShot1119.jpg (87kb) downloaded 3 time(s).
ScreenShot1118.jpg (86kb) downloaded 3 time(s).
ScreenShot1117.jpg (90kb) downloaded 4 time(s).
ScreenShot1116.jpg (156kb) downloaded 3 time(s).
ScreenShot1115.jpg (84kb) downloaded 4 time(s).
ScreenShot1114.jpg (88kb) downloaded 6 time(s).
IKØCHU Mauro
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
WN4AZY
#2 Posted : Monday, September 13, 2021 2:22:35 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,645
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 703 times
Was thanked: 403 time(s) in 326 post(s)
Sorry for the problem.

The error of significance is the first one -- insufficient memory.

It looks like it crashed installing the new Memberships and Lists. Deselect that and see if you bypass the error. Or maybe the QSL list. Deselect that too.

At any rate, that error doesn't look like it would affect how LOGic runs.

I tried installing 10.0.1 with the lists and memberships and QSL, and no problems. You could try checkmarking RETAIN FILE AFTER INSTALLATION. Exit the updater then run LOGicUpdate10.0.1.exe manually by double-clicking it.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
IK0CHU
#3 Posted : Monday, September 13, 2021 3:55:30 PM(UTC)
RedBaron

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 322
Man
Location: Viterbo, VT - ITALY

Thanks: 50 times
Was thanked: 70 time(s) in 64 post(s)

Hi Dennis,
thanks for the quick intervention. I wanted to tell you that I have always kept the membership list flag because I don't know if you add something that I don't have and the memory error has never happened to me. Now I will try to redo a new installation as you advise to check if anything changes in the installation.
Consider that I have all the executables of your program since I became a user because I am an archive maniac. I have always used the falg to keep the executable and sometimes I also do the installations with the .exe program and not automatically from Logic.
I am going to do these tests and then I will inform you about the result so you can understand the reason for what happened. One thing, however, I would like to know if it is only me who has this problem.
See you soon Hello
IKØCHU Mauro
***
IKØCHU Mauro
1 user thanked IK0CHU for this useful post.
WN4AZY on 9/13/2021(UTC)
IK0CHU
#4 Posted : Monday, September 13, 2021 4:24:01 PM(UTC)
RedBaron

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 322
Man
Location: Viterbo, VT - ITALY

Thanks: 50 times
Was thanked: 70 time(s) in 64 post(s)

Hi Dennis,
the installation with QSL only its OK.
The installation with only Membership is running again after 20 minutes. Is working in the Updating Membership Table with at bottom 824 recors indexed and i can see the last list as Updating USA-PA-W membership list.
I'm recording all the process.
73' de IKØCHU
***
IKØCHU Mauro
IK0CHU
#5 Posted : Monday, September 13, 2021 4:44:25 PM(UTC)
RedBaron

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 322
Man
Location: Viterbo, VT - ITALY

Thanks: 50 times
Was thanked: 70 time(s) in 64 post(s)

Hello Dennis,
after 32 minutes I forced stop running program.
Here the situation of my computer before the stop.
Now go to sleep.
73 Mauro
***
File Attachment(s):
ScreenShot1121.jpg (168kb) downloaded 10 time(s).
IKØCHU Mauro
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.041 seconds.