logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

v9.21.2 Errors....SpotLog ??
K8ZM
#1 Posted : Wednesday, January 20, 2021 4:00:46 AM(UTC)
bwilliams

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 364
Location: Mentor, OH

Thanks: 89 times
Was thanked: 108 time(s) in 98 post(s)
Download and install of this Beta went ok, launching LOGic after the install produced a series of errors, did a clean and LOGic will launch but still getting errors related to the SpotLog. PDF attached with all the error messages in sequential order along with a few comments. Ultimately had to close the SpotLog to stop the errors, re-opening the SpotLog and the errors start again, they repeat every time the SpotLog refreshes with new data.

With the SpotLog closed LOGic has been running for about 4hrs with no new errors popping up. Haven't tried any of the new features yet but did change the IC-705 driver to new #58, its reading from the rig so seems to work, I'll play more with it later today.

73 de Brad, N8GLS



File Attachment(s):
v9.21.2 Errors.pdf (497kb) downloaded 20 time(s).
1 user thanked K8ZM for this useful post.
WN4AZY on 1/20/2021(UTC)
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
WN4AZY
#2 Posted : Wednesday, January 20, 2021 8:30:00 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,638
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 697 times
Was thanked: 400 time(s) in 323 post(s)
Thanks for the report. Sorry for the error.

Fixed. Please download and install again.

73,

Dennis WN4AZY
1 user thanked WN4AZY for this useful post.
K8ZM on 1/20/2021(UTC)
K8ZM
#3 Posted : Wednesday, January 20, 2021 10:42:45 AM(UTC)
bwilliams

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 364
Location: Mentor, OH

Thanks: 89 times
Was thanked: 108 time(s) in 98 post(s)
No problem Dennis,

Ok new download fixed it so all good thus far. Update on the IC-705 Driver 58 - all radio buttons work and they also follow the rig, including the filters, so a change from the rig detents the correct radio button. Still going through the long list of changes and will post any feedback later this morning.

Thanks as always for the quick fix and continued support !!!

Geeze, I posted that at around 4am, got up and you had a fix already.....don't you sleep ??

Brad, N8GLS
1 user thanked K8ZM for this useful post.
WN4AZY on 1/21/2021(UTC)
WN4AZY
#4 Posted : Monday, January 25, 2021 9:55:37 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,638
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 697 times
Was thanked: 400 time(s) in 323 post(s)
Who's not sleeping? 🤣

Thanks for your help!
1 user thanked WN4AZY for this useful post.
K8ZM on 1/25/2021(UTC)
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.046 seconds.