logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Cannot directly download LoTW QSL's received
K4ZO
#1 Posted : Thursday, November 15, 2018 1:21:36 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 3

Thanks: 1 times
Was thanked: 2 time(s) in 1 post(s)
I am running version 9.1.38. Ever since installing Logic (and with earlier versions) I have been unable to directly download and process LoTW QSLs received from the LoTW site. I can login and download the file from the LoTW site and then process it manually in Logic and it works fine. When trying to download directly using the Logic script I get an error that says the results were not returned in ADIF format and the most likely cause was an incorrect user name or password. The automatic upload of QSO's to LoTW works fine, and it uses the same username/ password and similar script. A manual login and download of the QSL file also uses the same username/ password. A check with the tech support at LoTW provided no guidance or suggested remedy other than it must be my fault. Any suggestions on how this could be corrected or why it is happening would be appreciated. It could be my fault. I have changed the password at LoTW with no difference in response. This continues to be aggravating but I can still use the program with a little extra effort. It is weird though. Thanks for any suggestions.
K4ZO
Sponsor
WN4AZY
#2 Posted : Saturday, November 17, 2018 9:37:42 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,212
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 402 times
Was thanked: 298 time(s) in 236 post(s)
Hi--

Look at the HTML that appears in the browser window of Logic's callbook window. That will explain what is going on. It is quite a bit to dig thru unfortunately. It is usually something about a bad password or expired certificate.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
WB2TPS
#3 Posted : Sunday, December 2, 2018 2:40:48 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 3
Location: New York

Running WIN7 Logic 9.1.1
LOTW error messageand download
"Could not create SSL/TLS secure channel"
I have had this problem for a week

TQSL is up to date

Any help?

Jim
WB2TPS
wa4pgm
#4 Posted : Sunday, December 2, 2018 6:38:12 PM(UTC)
kchavis

Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Beta Testers
Posts: 189
Location: Farmville, VA

Thanks: 14 times
Was thanked: 97 time(s) in 84 post(s)
Jim,
You will need to upgrade LOGic, recent changes to LoTW.
1 user thanked wa4pgm for this useful post.
WN4AZY on 12/4/2018(UTC)
WN4AZY
#5 Posted : Tuesday, December 4, 2018 1:42:01 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,212
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 402 times
Was thanked: 298 time(s) in 236 post(s)
Yeah, they changed the security at the ARRL and we had to change LOGic.

73,


Dennis WN4AZY
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.048 seconds.