logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

1° Qso logging
IK0CHU
#1 Posted : Monday, June 18, 2018 3:03:17 AM(UTC)
RedBaron

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 266
Man
Location: Viterbo, VT - ITALY

Thanks: 43 times
Was thanked: 48 time(s) in 43 post(s)

Hi Dennis,
my experience with .036 version.
Logging the 1° qso, (only the first qso) after running Logic .036 session, i reveice a warning (see screenshot).
By clicking "yes" to continue I can to use the program without problem.
For your information.
73's de IK0CHU Mauro
***
File Attachment(s):
ScreenShot678.jpg (18kb) downloaded 6 time(s).

You cannot view/download attachments. Try to login or register.
IKØCHU Mauro
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
WN4AZY
#2 Posted : Monday, June 18, 2018 3:21:21 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,271
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 448 times
Was thanked: 306 time(s) in 243 post(s)
Thanks for the report!

Please download and install the 9.1.36 update again.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
1 user thanked WN4AZY for this useful post.
IK0CHU on 6/19/2018(UTC)
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.025 seconds.