logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Printing QSO Label problems
K7PDW
#1 Posted : Tuesday, October 10, 2017 6:38:37 PM(UTC)
DAVE

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 50
Location: Syracuse, Utah

Thanks: 8 times
Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
I've run into 2 problems printing QSO labels

First - Only 13 out of 22 marked in SENT as R will print labels. All 22 addresses are in the database but only 13 print.

Second - I'm using the "Dymo QSL LABEL.REP" supplied with LOGic 9. In the REPORT MENU it says "Print 3 QSOs per label!" but only 2 QSOs print on the label and the third QSO does not print at all not even on a second label.

What am I doing wrong?
Sponsor
WN4AZY
#2 Posted : Tuesday, October 10, 2017 7:40:50 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 1,934
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 276 times
Was thanked: 247 time(s) in 192 post(s)
Hi--

I played around with this report (Dymo QSL LABEL.REP), and the only thing I noticed is that it splits different operators across different labels. But it still prints them all.

In the log screen, do a filter for QSL SENT = R and see if there are really 22 QSOs.

Is it possibly running off the page? Does it print "73, ..." on the last line of the label?

Call me at 770-307-1496. I'll be around a for a bit.

http://www.hosenose.com/remote_support.aspx

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
1 user thanked WN4AZY for this useful post.
K7PDW on 10/11/2017(UTC)
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.029 seconds.