logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Needed spot not showing up
N7IP
#1 Posted : Sunday, February 5, 2017 7:20:14 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 80
Location: MT

Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
Dennis, in the PDF logic1 you can see that the TL8 is a needed contact on 80m but is not showing as needed. On the PDF logic2 you can see that I have the band table set correctly and "QSL has been received" is checked. Any idea why the spot is not showing as needed?

Thanks,
Bob, N7IP
File Attachment(s):
logic1.pdf (492kb) downloaded 11 time(s).
logic2.pdf (439kb) downloaded 5 time(s).
Sponsor
WN4AZY
#2 Posted : Monday, February 6, 2017 9:43:21 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 1,809
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 212 times
Was thanked: 227 time(s) in 165 post(s)
Ok, the first thing to do is Filter in the log form and look for Band=80M and DXCC=TL. Make sure it really is needed.

Also, please make the VALUE, AWARD, SUBAWARD, BAND, and MODE field visible in the spot log. That way we can see of the spot status agrees with the little Progress window.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
N7IP
#3 Posted : Monday, February 6, 2017 11:20:13 AM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 80
Location: MT

Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
Dennis, yes the TL is needed according to the log. Here is a view of the expanded spot log. Same TL station but different band. Same problem.

Thanks, Bob
File Attachment(s):
logic3.pdf (476kb) downloaded 4 time(s).
WN4AZY
#4 Posted : Monday, February 6, 2017 1:39:39 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 1,809
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 212 times
Was thanked: 227 time(s) in 165 post(s)
Thanks for the pictures.

Sorry, I forgot to mention the most obvious fix. Click Awards/Update awards progress info. If you logged a TL on 80 CW, then deleted it or changed the band or mode after saving, it isn't going to automatically go back and retally everything (if it did, it would have to read the entire log, which takes too long). Update Awards Progress Info does just that -- wipes out all of your progress, reads the entire log, and retallies everything.

If that doesn't do it, I can log in and take a look. Or zip up your entire LOGic folder and send it to me so I can run it here.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
N7IP
#5 Posted : Friday, February 10, 2017 6:27:08 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 80
Location: MT

Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
I had already updated awards progress. I just sent you a Dropbox link to the Logic folder. Also, it appears that the only spots that are actually shown as needed are DATA mode spots.

Bob, N7IP
WN4AZY
#6 Posted : Sunday, February 12, 2017 7:25:14 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 1,809
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 212 times
Was thanked: 227 time(s) in 165 post(s)
Downloading it now. Will get back to you.

Thanks,

DH
WN4AZY
#7 Posted : Wednesday, February 22, 2017 11:07:14 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 1,809
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 212 times
Was thanked: 227 time(s) in 165 post(s)
Found it! See the attached. (Spotting is turned off for CW in tools/setup/modes).

Thanks & 73,

Dennis WN4AZY
File Attachment(s):
Capture.JPG (68kb) downloaded 5 time(s).
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.058 seconds.