logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Radio Control Window missing
N5XZ
#1 Posted : Wednesday, December 6, 2023 2:08:52 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Beta Testers
Posts: 396
Location: Richmond, TX

Thanks: 35 times
Was thanked: 54 time(s) in 51 post(s)
For quite a while now I have not been able to see the Radio Control Window. I'm not sure how to turn it on, I don't see anything in the menus...am I missing it? How do you turn on that window? I want to be able to control the radio remotely through Chrome Remote Desktop.
73, Allen N5XZ
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
WN4AZY
#2 Posted : Wednesday, December 6, 2023 9:49:44 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 3,071
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 981 times
Was thanked: 490 time(s) in 405 post(s)
Hi--

It is in the Window menu. If there is no checkmark next to the radio, it is not shown. Click it to make it visible.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
1 user thanked WN4AZY for this useful post.
N5XZ on 12/8/2023(UTC)
N5XZ
#3 Posted : Friday, December 8, 2023 10:24:05 AM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Beta Testers
Posts: 396
Location: Richmond, TX

Thanks: 35 times
Was thanked: 54 time(s) in 51 post(s)
That was it! Thanks!
73, Allen N5XZ
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.021 seconds.