logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Upgrade from 9.20.10 to 9.20.14 Errors
N0AT
#1 Posted : Friday, November 27, 2020 9:57:54 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 26
Location: Minnesota

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
When upgrading from 9.20.10 to 9.20.14 I get multiple errors.

Entity Framework Database Access Error
Error reading PFXNDX:
Sequence contains no elements
Connection String:
.....


Error 1098 "Prefix lookup setup failed" has occurred in
program
PREFIX/LOOKUPSSETUP. line 32
Attempt to continue?


How do I fix this?
File Attachment(s):
Capture.JPG (26kb) downloaded 26 time(s).
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
WN4AZY
#2 Posted : Friday, November 27, 2020 4:56:20 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,525
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 614 times
Was thanked: 375 time(s) in 299 post(s)
Hi--

Sorry for the problem.

I haven't run into this before, but here are some things to try.

Reboot your computer.

Go into C:\Program Files (x86)\LOGic\data
Delete PFXNDX.DBF and PFXNDX.CDX

Install the latest update. If you do not have a copy already downloaded, go to the LOGic Updater in the Windows start menu or type LOGIC UPDATER in the Windows search box.

Please try selecting the INSTALL FACTORY PREFIX TABLE option while installing.


Did any errors occur during installation?

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
w7gtf
#3 Posted : Monday, November 30, 2020 7:54:15 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 37
Man
Location: Winthop, WA

Thanks: 2 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Dennis, When I attempted the latest update (9.20.14), I could not get past logicserver.exe - the computer asked me to try again, but again the update failed. Is this the same problem mentioned above?

Any thoughts on getting the update completed?

Thanks,
Ron, W7GTF
File Attachment(s):
Screenshot 2020-11-30 165806.png (25kb) downloaded 11 time(s).
WN4AZY
#4 Posted : Tuesday, December 1, 2020 1:53:41 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,525
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 614 times
Was thanked: 375 time(s) in 299 post(s)
No, this is a different problem -- a different file. It normally runs in the background to let other programs talk to LOGic.

Rebooting SHOULD fix it. Also, you can try going to tools/setup/Misc Ham Setup. On the general tab, uncheck OLE COM SERVER, then rebooting.

Let me know if this doesn't fix it.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
w7gtf
#5 Posted : Tuesday, December 1, 2020 4:02:36 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 37
Man
Location: Winthop, WA

Thanks: 2 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Thanks Dennis,

Rebooting corrected it.

Ron/W7GTF
1 user thanked w7gtf for this useful post.
WN4AZY on 12/1/2020(UTC)
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.045 seconds.